Training-uri

Asociația Sprijin și Dezvoltare – ASD – are plăcerea de a anunța organizarea de traininguri special concepute pentru profesori!

Echipa ASD este formată din profesioniști și experți în domenii precum Psihologie, Educație non-formală, Management, Economie și Antreprenoriat.

Asociația organizează următoarele TRAINING-URI:

  1. Învățare experiențială
  2. Managementul conflictelor

Aceste traininguri vizează dezvoltarea personală a fiecărui participant și îmbunătățirea calității procesului de învățare!

De-alungul timpului generațiile de elevi se schimbă. Cadrul formal este același, dar cum af fi daca elemente din învățarea experiențială ar fi introduse într-un asemea cadru? Pentru stimularea elevilor  și îmbunătățirea procesului de învățare sunt necesare noi metode și strategii de lucru.

Învațarea experiențială, după cum o arată și numele, este învatarea din experiente si intervine atunci cand o persoana se angreneaza intr-o activitate, revizuieste aceasta activitate in mod critic, trage concluzii utile si aplica rezulatele intr-o situatie practica.

Metodologia invatarii experientiale este abordarea caracteristica pentru educatia nonformala si include o structura flexibila a activitatilor de invatare in grup si exercitii similare experientelor “din viata”. Insusirea de catre participanti a cunostintelor si calitatilor legate de activitatea acestora pot fi facilitate și de către profesori.

Principala functie a acestuia este aceea de a crea medii propice invatarii, stimulative, relevante si eficiente. Aceasta abordare experientiala a invatarii, care are in centru elevul, ii permite acestuia sa-si conduca si sa-si asume responsabilitatea invatarii in mod individual.

Aspecte tratate:

–          Metodologia învățării experiențiale – Modelul lui Kolb

–          Metode și instrumente de educație non-formală

–          Aplicarea metodelor și instrumentelor de educație non-formală

–          Stiluri de învățare

Exista interese diferite, păreri diferite, persoane diferite, dar care învață în acelaşi mediu ore bune pe zi. La orice pas te poti confrunta cu un potenţial conflict. Cel mai important este ca oamenii să ştie ce să facă pentru ca acesta să nu capete proporţii necontrolate şi să nu afecteze climatul clasei. Reprimarea şi înăbuşirea conflictului nu este întotdeauna cea mai bună soluţie. O gestionare eficientă va duce la eliberarea tensiunilor acumulate şi la restabilirea unei atmosfere propice învățării.

Aspecte tratate:

  • Comunicarea și relațiile interumane
  • Surse și tipuri de conflict
  • Efecte pozitive şi negative în urma conflictelor
  • Strategii de rezolvare a conflictelor
  • Gestionarea situațiilor de criză

Durata unui training: 3 zile

Locul de desfășurare a trainingurilor: Brașov, Str. Dr. Victor Babeș, Nr. 36 (la cerere, trainingurile se pot organiza și în alte orașe).

Taxă de participare: 200 RON/ training (taxa care include pauzele de cafea)

TAXA SE POATE PLĂTI ÎN DOUĂ TRANȘE!

Primii 10 participanți înscriși beneficiază de 10% reducere.

Participanții care aduc cel putin 2 persoane la curs  beneficiază de o reducere de 5%.

Pentru participarea la ambele traininguri se acordă o reducere de 5% începând cu participarea la cel de-al 2-lea training.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!

e-mail: sprijinșidezvoltare@yahoo.com

telefon: +40 0755 072 690

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s