Eveniment de Multiplicare – Brașov

Asociația Sprijin si Dezvoltare organizează pe 29-30 ianuarie 2019, evenimentul de multiplicare Simpozionul/ Conferința `Antreprenoriat, Management si Leadership` la Hotel Kronwell Brașov.

Evenimentul are ca obiectiv promovarea si diseminarea produselor intelectuale rezultate in cadrul proiectului `Entrepreneurial Education for Youth`, finanțat de către Comisia Europeana si implementat de către Asociația Sprijin si Dezvoltare, produse care au ca scop dezvoltarea competentelor antreprenoriale:

–           Curs online de antreprenoriat

–           Revista de antreprenoriat

–           Program de analiza financiara a afacerii

Se va prezenta fiecare produs intelectual, unde pot si acestea accesate, cum pot fi folosite dar și aplicabilitatea si transferabilitatea acestora în cadrul altor domenii.

In cadrul evenimentului s-se vor prezenta proiectul și obiectivele, activitatile, rezultatele, impactul acestuia, dar și programul Erasmus+.

De asemenea evenimentul își propune sa promoveze antreprenoriatul si educația non-formală ca o soluție in combaterea șomajului.  Întregul proces va sta sub umbrela experiențelor, reflecțiilor, împărtășirii si dezvoltării personale si profesionale.

Pe parcursul acestui eveniment participanții se vor implica in cadrul unor ateliere de lucru, fiecare atelier având următoarele teme: lucru in echipa, leadership, decizii si tipuri de personalitate, management, de la dorință la obiectiv

Atelierele vor fi susținute de către formatori cu experiența in domeniu: Rozalia Timar, George Ghioșiu și Mihaela Mierlea.

Sunt invitați sa participe tineri, lucrători de tineret, reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale, furnizori de formare profesionala, factori de decizie, profesori dar si alte persoane interesate.

Înscrierea in cadrul evenimentului se realizează prin completarea acestui formular. Locurile sunt limitate.

https://goo.gl/forms/WXZvvOQkqza7Zvwy1

Evenimentul se va desfășura la Hotel Kronwell, in sala Kronwell Banqueting la etajul 2, pe data de 29 si 30 ianuarie 2019, in intervalul orar 16.00-20.30.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s