21 NOI METODE DE EDUCATIE NON-FORMALA

Am creat 21 de metode noi de educație non-formale care pot fi utilizate în activitățile realizate în comun cu tinerii cu și fără oportunități reduse pentru a dezvolta competențele sociale, civice și interculturale și pentru a asigura în același timp incluziunea socială.

Metode sunt concepute pentru a asigura incluziunea socială și pentru a crește toleranța între tinerii cu și fără oportunități reduse. Cele 21 de noi metode de educație non-formală sunt clasificate astfel: trei dintre acestea vizează dezvoltarea competențelor sociale, trei vizează dezvoltarea competențelor civice, trei vizează dezvoltarea competențelor interculturale, trei metode încurajează creșterea toleranței și lupta împotriva discriminării, trei metode contribuie la creșterea încrederii și stimei de sine, alte trei metode sunt concepute pentru a experimenta și înțelege excluderea socială iar ultimele trei metode sunt create pentru a gestiona conflictele din timpul activităților de învățare.

Noile metodele de educație non-formală au fost create luând în considerare specificul fiecărui tip de oportunitate redusă, prin urmare acestea nu trebui adaptate sau modificate pentru a asigura incluziunea socială în timpul utilizării lor.

Puteti descarca metodele folosind următorul link:

Brosura a fost realizata in cadrul proiectului Youth Work 2.0, Co-finantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s